Stel je eigen unieke boxspring samen!

Om je eigen boxspring samen te stellen via deze website doorloop je de volgende stappen:

Kies uit de collectie boxsprings het model wat je het meeste aanspreekt. Met uitzondering van boxspring Room 100 zijn alle Comfort Suite boxsprings aan te passen op 8 verschillende punten.

Kies in MAAK JOUW SELECTIE de afmeting van jouw keuze.
Onze boxsprings zijn leverbaar vanaf een breedte van 140cm tot 180cm en in lengtematen 200cm, 210cm en 220cm. 

Kies je uitvoering. 
Wil je een vlakke boxspring of een elektrisch verstelbare boxspring? Kies je voor een elektrisch verstelbare, dan heb je nog de keuze tussen de standaard versie, of de uitvoering met draadloze afstandsbediening via bluetooth. Het voordeel van een verstelbare boxspring is dat je ook comfortabel rechtop kunt zitten om een boek te lezen of televisie kunt kijken vanuit bed. Dit voorkomt rugklachten en geeft comfort in alle posities.

Kies je type bekleding en de kleur van je keuze. 
De boxspring is verkrijgbaar in veel verschillende soorten stoffen en kleuren. Kies uit één van de vele trendy kleuren uit de Comfort Suite stoffencollectie, en kies de stof en kleur die het beste bij jouw smaak en de inrichting van je slaapkamer past. In de webshop is slechts een deel van onze collectie opgenomen. Staat de gewenste stof en/of kleur er niet bij? We laten je graag de complete collectie zien in de winkel! Let op: bepaalde stoffen hebben een meerprijs.

Wil je een voetbord toevoegen aan jouw boxspring? 
Je kunt kiezen voor een gewoon voetbord, zodat de boxspring een mooie afwerking krijgt of voor een voetbord met een ingebouwde tv-lift. Heerlijk ontspannen televisie kijken was nog nooit zo gemakkelijk!

Welk matras wil je op je boxspring hebben?
Je hebt hier de keuze uit 3 typen matrassen. Onze boxsprings zijn standaard voorzien van een pocketvering Comfort matras met 7 comfortzones en 280 veren per m². Je kunt ook kiezen voor een Deluxe matras met 7 comfortzones en 320 veren per m³ of een Superieur matras met 7 comfortzones en 500 veren per m². De matrassen zijn voorzien van een afdeklaag van comfortschuim. 
Het aantal in pockets verpakte veertjes in het matras bepaalt hoe nauwkeurig het matras zich kan aanpassen aan jouw lichaam. Dit aantal bepaalt voor een groot gedeelte het comfort van het matras. Hoe meer veren er per m² in de matrassen zitten, des te beter wordt het lichaamsgewicht over het matras verdeeld. Bij een boxspring van maximaal 140cm breed wordt standaard één matras geleverd. Wanneer een boxspring breder is dan 140cm, worden er twee matrassen geleverd. 

Kies het comfort van de matras(sen).
Hier kies je de hardheid van het matras. De stevigheid of soepelheid van de veer wordt bepaald door de hoeveelheid draaiingen en de dikte van de staaldraad in de veer. Door dit aan te passen is het mogelijk verschillende typen comforts per matras aan te bieden. Per matras kan de keuze worden gemaakt tussen een Medium of Firm uitvoering.

Kies je topdekmatras. 
Bij Comfort Suite kun je jouw comfort in de topper zelf kiezen. Ga voor een topper met koudschuim (topper Comfort), traagschuim (topper Deluxe) of latex (topper Superieur). Koudschuim heeft als eigenschappen dat het veerkrachtig, ventilerend en vochtregulerend is. Traagschuim vormt zich naar je lichaam, geeft een goede ondersteuning en is behaaglijk. Latex is een natuurproduct en staat voor veerkracht, duurzaamheid en goede ventilatie. 

Kies het pootje voor je boxspring.
Je kunt zelf kiezen welke vorm en kleur poten je onder de boxspring wenst.

Heb je al deze keuzes gemaakt, dan heb je jouw ideale boxspring samengesteld. Je kan deze keuzes per boxspring invoeren in de configurator bij de modellen op onze website, maar als je de verschillende comforts, van matrassen en topdekmatrassen wilt komen voelen en de uitgebreide stoffencollectie wilt komen bekijken, nodigen we je graag uit in één van onze winkels. Onze slaapspecialisten helpen je graag!