Vacature Telefoniste / Receptioniste

Kruit & Kramer B.V. is een meubelbedrijf met een hoofdkantoor en distributiecentrum in Groningen. Binnen het familiebedrijf, gestart in 1913, is ieders werk waardevol en staat persoonlijke ontplooiing voorop. Kruit & Kramer heeft naast haar woonmall in Groningen  ook een verkoopvestiging in Assen, onder de naam Henders & Hazel, verkoopvestigingen in Groningen, Assen en Hoogeveen onder de naam ProfijtMeubel, en de woonwinkels Pronto Wonen en Decorette in Groningen.

Vanwege het vertrek van een van onze collega's zijn wij voor ons hoofdkantoor in Groningen op zoek naar een:

 

Telefoniste / Receptioniste (m/v)

Accurate persoonlijkheid met inzicht en overzicht

 

De functie

Je bent direct mede verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het telefoonverkeer. Je draagt zorg voor het inkomende en uitgaande postverkeer en verricht licht administratieve taken. Je ontvangt klanten en bezoekers.

De kandidaat

Na je opleiding op Mbo-niveau heb je een aantal jaren ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Je bent flexibel, accuraat en kunt zelfstandig werken. Je persoonlijkheid laat zich beschrijven als nauwgezet,  klantgericht en behulpzaam. Affiniteit met de meubelbranche is een pré.

Kruit & Kramer B.V. biedt u:

  • Een parttime functie voor 16 - 20 uren per week, verdeeld over de woensdag, vrijdag en zaterdag;
  • Een verantwoordelijke functie in een professionele organisatie;
  • Uitdagende zelfstandige parttime functie;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een prettige werksfeer binnen een hecht team.


De sollicitatieprocedure

Je sollicitatiebrief met een uitgebreid curriculum vitae met pasfoto graag voor 10 mei 2019 mailen naar Kruit & Kramer B.V. emailadres pz@kruit-en-kramer.nl t.a.v. mw. M. de Klein.

Voor meer informatie kun je ook bellen met mw. M. de Klein, tel. 050 3121519.

Groningen, 25 april 2019