0 producten
€ 0,-

Over ons
 

Over ons

Een luxe hotelgevoel in huis

Iedereen die wel eens in een goed hotel geslapen heeft, kent het gevoel. Je slaapt in een hotelkamer waar je het liefst zou willen blijven wonen. Het knisperende beddengoed en de kussens zo zacht dat het lijkt alsof je op wolkjes ligt. En waarom zou je niet iedere nacht zo comfortabel kunnen slapen? Met de producten van Comfort Suite creëer je thuis ook dat weldadige hotelgevoel. 

Comfort Suite heeft een passie voor slapen en combineert dit met het mooiste design. We bieden kwalitatief mooie producten voor een betaalbare prijs. Onze comfortabele lattenbodems, heerlijke matrassen en stijlvolle boxprings en bedden zorgen ervoor dat jij slaapt als een roos, en elke dag uitgerust en ontspannen wakker wordt. Je kunt bij ons zelfs je eigen boxspring helemaal naar wens samen stellen. Want niets zo persoonlijk als slapen.

De comfortsuite collectie is exclusief verkrijgbaar bij familiebedrijven in Nederland met een passie voor meubels en interieur. Onze collectie boxsprings, bedden, matrassen, lattenbodems en slaapkamerkasten wordt in nauwe samenwerking met deze familiebedrijven ontwikkeld. In deze winkels werken echte slaapexperts, en wie kunnen er beter een slaap-collectie samenstellen dan de slaapexperts uit de winkels die iedere dag te maken hebben met de slaapwensen van hun klanten? Onze inkopers en stylisten zetten vervolgens net dat stapje extra om voor jou de beste materialen en stijlen te combineren. Alles om jou het Comfort Suite gevoel te geven!

Kom je een keer proef-liggen in één van onze Comfort Suite winkels? Bij de eerste aanraking ben je al overtuigd!