0 producten
€ 0,-

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Matrassen
 

Matrassen

Droom zacht

Met Comfort Suite word je elke dag wakker alsof je in een 5-sterrenhotel slaapt. Je voelt je fris, energiek en klaar voor een nieuwe dag. De collectie bestaat uit diverse soorten soepele en stevige matrassen. Slapen is tenslotte heel persoonlijk. De matrassen zijn standaard voorzien van zeven comfortzones voor een optimale ondersteuning. Het comfort dat je ervaart als je op een matras ligt, komt met name door de afdeklaag. 

Puur slaapgenot

Een matras is van groot belang voor een goede nachtrust. De keuze voor een matras is onder meer afhankelijk van je lengte, gewicht en de manier waarop je in bed ligt. Door je matras af te stemmen op je lichaam krijgen je rug, schouders en bekken de juiste ondersteuning. Hierdoor slaap je rustig en word je uitgerust wakker.

Wat is jouw gewicht en lengte? Heb je het vaak koud of warm? Slaap je liever op je rug, zij of buik? Zomaar een paar vragen die nodig zijn om tot een goed advies te kunnen komen. We helpen je graag om het perfecte matras te kiezen. Kom je een keertje proefliggen in een van onze winkels? We leggen je graag in de watten.