matras suite 601

Side-to-side pocketveringmatras met 7-comfortzones, afgedekt met 4 cm Pulse® latex. Uitgevoerd in firm slaapcomfort. (bxl) 90x200 cm

VoorraadstatusNiet voorradig

Levertijd ca. 4 weken

   
Voor: € 599,-

Momenteel niet voorradig

  Matras Suite 601

  Ons meest luxueus matras is zeker de Suite 601! Heerlijk uitgerust wakker worden gaat zeker lukken met dit heerlijke comfortabele matras uit de Comfort Suite collectie.

  De kern van de Suite 601 is opgebouwd uit metalen veren, die stuk voor stuk in een zakje (pocket) verpakt zijn. Iedere afzonderlijke veer ondersteunt een deel van het lichaam en volgt iedere beweging. Door veren met verschillende veerkracht te gebruiken, ontstaan de 7 comfortzones. De veer van de 601 is een side-to-side pocketvering. Dit wil zeggen dat de veer van links naar rechts in de matras doorloopt. Dit geeft een uniform comfort en zorgt voor een goede verluchting (in een traditionele pocketveringsmatras wordt de pocket omkaderd met schuimbalken, dit geeft een ander comfort). Aan beide zijde is het matras voorzien van een afdeklaag van comfortabel Pulse® latex. Latex is een natuurproduct, afkomstig van de rubberboom. In tegenstelling tot standaard latex, heeft Pulse® latex een open celstructuur wat de ventilatie ten goede komt. Verder is latex een zeer elastisch product wat zorgt voor een bijzonder comfortabel ligcomfort.

  Het matras is ongeveer 26 cm hoog en om het makkelijk te kunnen keren is het voorzien van vier handige handgrepen. De luxe Adaptive® cool&dry dubbeldoekhoes is doorstikt met 200 gram antiallergische watten en voorzien van noppenschuim voor een hygiënisch en fris slaapcomfort.

  • Leverbaar in diverse afmetingen
  • Anti-allergisch
  • Afdeklaag van hoogwaardig Pulse® latex

  Suite 601 is geschikt voor zowel verstelbare als vlakke matrasdragers en is in veel afmetingen leverbaar, namelijk in de breedte maten 70/ 80/ 90/ 100/ 140 / 160/ 180/ 200 cm en in de lengte maten 190/ 200/ 210 en 220 cm. Daarnaast kan je kiezen uit een medium slaapcomfort of een wat steviger slaapcomfort. Je hoeft bijvoorbeeld dus geen dezelfde matras te kiezen als je partner.

  Voor het kopen van een matras komt meer kijken dan je denkt. Stel jezelf vooraf een aantal vragen. Hoe slaap ik het liefst? Heb ik snel last van mijn rug en/ of rug? Heb ik het snel koud 's nachts of juist warm? Naast een goed matras is ook een goed kussen en een dekbed van groot belang. Ook bij het aanschaffen van deze items is het goed om deze vragen vooraf te stellen zodat je een juiste combinatie maakt.

  Kom gerust eens bij ons proefliggen. We helpen je graag met het kiezen van het juiste matras voor jou zodat je weer heerlijk comfortabel kan slapen.

  Naammatras suite 601
  Artikelnummer10219872
  Afmetingen(bxl) 90x200 cm
  MateriaalStof
  Collectie/Serie-
  UitvoeringenSide-to-side pocketveringmatras met 7-comfortzones, afgedekt met 4 cm Pulse® latex. Uitgevoerd in firm slaapcomfort.