matras suite 501

High-low pocketveringmatras met 7 comfortzones, afgedekt met 3 cm koudschuim HR60. Uitgevoerd in medium slaapcomfort. (bxl) 90x200 cm

VoorraadstatusNiet voorradig

Levertijd ca. 4 weken

   
Voor: € 499,-

Momenteel niet voorradig

  Matras Suite 501

  Iedereen functioneert overdag beter na een goede nachtrust. Het begint al bij een goed matras. Matrassen zijn er in vele soorten gemaakt van verschillende materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Daar we allemaal persoonlijke slaapvoorkeuren en slaaphoudingen hebben, is de keuze van een matras dan ook voor iedereen anders. Voor het aanschaffen van een matras is het goed om jezelf een aantal vragen te stellen. Bijvoorbeeld: heb ik last van mijn rug? Wat is mijn favoriete slaaphouding? Het ik het 's nachts snel warm of juist snel koud?

  Comfort Suite heeft een uitgebreide collectie matrassen. Ons deskundig personeel helpt je graag om voor jou een goed matras uit te kiezen.

  De kern van dit matras Suite 501 is opgebouwd uit hoge en lage veren die elkaar afwisselen, ze staan gerangschikt volgens een "honingraat principe". Het honingraat principe zorgt ervoor dat er extra veel veren in een matras kunnen, waardoor het lichaam zeer goed ondersteunt wordt. De uitgebalanceerde combinatie van hoge en lage veren zorgen voor een optimaal slaapcomfort. Zodra de zwaarste lichaamsdelen wegzinken in het matras, nemen kleinere veren de belasting over en zorgen ze ervoor dat de wervelkolom in elke lighouding optimaal recht blijft. De afdeklaag is van hoogwaardig koudschuim. Je kan dit in twee hardheden krijgen namelijk in HR-60 koudschuim voor een medium slaapcomfort en in HR-55 voor een steviger slaapcomfort. Koudschuim staat er bekend om dat dit erg veerkrachtig, ventilerend en vochtregulerend is. Het matras heeft een hoogte van ongeveer 26,5 cm en is voorzien van 4 handgrepen zodat je het matras makkelijk kan omdraaien. Regelmatig keren en draaien is belangrijk voor de levensduur van de matras.

  • Verkrijgbaar in diverse maten
  • Anti-allergisch
  • Gemaakt van hoogwaardig koudschuim in combinatie van high-low pocketveren

  De matras is geschikt voor zowel verstelbare als vlakke bodems.

  De Suite 501 uit de Comfort Suite collectie heeft een Adaptive® cool&dry dubbeldoekhoes doorstikt met 200 gram antiallergische watten en noppenschuim zodat je hygiënisch en fris kan slapen.

  Het matras is in de vele breedte maten mogelijk namelijk 70/ 80/ 90/ 100/ 140 / 160/ 180/ 200 cm en in de lengte maten 190/ 200/ 210 en 220 cm.

  Kom gerust eens proefliggen. Ervaar het comfort van onze matrassen uit de Comfort Suite collectie zodat je straks ook weer energiek de dag kan starten!

  Naammatras suite 501
  Artikelnummer10315413
  Afmetingen(bxl) 90x200 cm
  MateriaalStof
  Collectie/Serie-
  UitvoeringenHigh-low pocketveringmatras met 7 comfortzones, afgedekt met 3 cm koudschuim HR60. Uitgevoerd in medium slaapcomfort.