matras suite 401

Pocketvering matras met 7 comfort zones, afgedekt met 3 cm Pulse-latex. Uitgevoerd in medium slaapcomfort. (bxl) 90x200 cm | Matrasdikte ca. 21 cm.

VoorraadstatusNiet voorradig

Levertijd ca. 4 weken

   
Voor: € 519,-

Momenteel niet voorradig

  Matras Suite 401

  Hoe wil jij 's morgens wakker worden? Fit en uitgerust zodat je weer energiek de dag kunt beginnen. Dat kan met een matras uit de Comfort Suite collectie. Wij helpen je graag met het maken van een juiste keuze zodat je straks weer ontspannen en uitgerust op staat.

  Matras Suite 401 is een comfortabel matras dat in 7 comfortzones is ingedeeld. Dit pocketvering matras heeft een afdeklaag van 3 cm Pulse-latex. Latex is een natuurproduct en staat voor veerkracht, duurzaamheid en ventilatie. De hoogte van het matras is ongeveer 21 cm, tevens kan je op dit matras aan twee kanten slapen en is het geschikt voor zowel ventilerende vlakke als elektrisch verstelbare bodems.

  • Leverbaar in vele afmetingen
  • Hoes is afritsbaar en wasbaar
  • Anti-allergisch

  De hoes om het matras is een Adaptive® cool&dry dubbeldoekhoes doorstikt met 300 gram anti-allergische watten zodat hygiënisch en fris kan slapen. Verder heeft de hoes een 3D verluchtingsborder voor een goede ventilatie.

  De Suite 401 uit de Comfort Suite collectie is verkrijgbaar in de vele breedte maten namelijk 70/ 80/ 90/ 100/ 140/ 160/ 180/ 200 cm en in de lengte maten 190/ 200/ 210 en 220 cm.

  Iedereen slaapt anders. We hebben allemaal een andere lichaamsbouw en hebben tenslotte verschillende slaaphoudingen en slaapvoorkeuren. Wij helpen je graag zodat je een matras kan uit kiezen die bij je past. Comfort Suite wil je namelijk elke dag op laten staan met het gevoel dat je in een 5-sterrenhotel hebt geslapen. Kom gerust eens proef liggen en ervaar het zelf.

  Naast een matrassencollectie kan je ook bij ons terecht voor lattenbodems, al dan niet verstelbaar. Ook hier is het van belang voor een goede nachtrust om een juiste combinatie te maken van matras met lattenbodem.

  Naammatras suite 401
  Artikelnummer10310591
  Afmetingen(bxl) 90x200 cm | Matrasdikte ca. 21 cm.
  MateriaalStof
  Collectie/Serie-
  UitvoeringenPocketvering matras met 7 comfort zones, afgedekt met 3 cm Pulse-latex. Uitgevoerd in medium slaapcomfort.