matras suite 201

Pocketvering matras met 7 comfort zones, afgedekt met 3 cm koudschuim HR 60. Uitgevoerd in medium slaapcomfort. (bxl) 90x200 cm | Matrasdikte ca. 21 cm.

VoorraadstatusNiet voorradig

Levertijd ca. 4 weken

   
Voor: € 389,-

Momenteel niet voorradig

  Matras Suite 201

  Met Comfort Suite word je elke dag wakker alsof je in een 5-sterrenhotel slaapt. Je voelt je fris, energiek en klaar voor een nieuwe dag. Slapen is heel persoonlijk. Het comfort dat je ervaart als je op een matras ligt, komt met name door de afdeklaag. Van te voren kan je je zelf een paar vragen stellen. Wat is mijn gewicht? Wat is mijn favoriete slaaphouding? Heb ik het snel koud of warm 's nachts? Heb ik last van nekklachten? Met deze vragen kan ons deskundig personeel je helpen met het maken van de juiste beslissingen zodat je weer energiek de dag door kan. Kom gerust eens proefliggen.

  Dit matras Suite 201 is een comfortabel matras voor een goede prijs. Het matras is ongeveer 21 cm hoog, is keerbaar en verkrijgbaar in twee slaapcomforts, te weten medium en firm. Het pocketvering matras heeft 7 comfortzones en heeft een afdeklaag van comfortabel SG60 HR-schuim (koudschuim) voor het medium matras en HR 55 voor het firm matras. Zowel voor ventilerende vlakke als elektrisch verstelbare matrasdragers is dit matras geschikt.

  • Leverbaar in verschillende afmetingen
  • Afritsbare en wasbare hoes
  • Anti-allergisch

  Om het matras zit een Adaptive® cool&dry dubbeldoekhoes doorstikt met 300 gram antiallergische watten voor een fris en hygiënisch slaapcomfort. Verder is de hoes voorzien van een 3D verluchtingsborder voor een juiste ventilatie.

  De Suite 201 uit de Comfort Suite collectie is leverbaar in de diverse breedte maten namelijk 70/ 80/ 90/ 100/ 140/ 160/ 180/ 200 cm en in de lengte maten 190/ 200/ 210 en 220 cm.

  Comfort Suite heeft naast een matrassencollectie ook een uitgebreide boxspring collectie. Stel zelf je ideale boxspring samen. Je hebt keuze uit diverse hoofdborden, matrassen en topdekmatrassen. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen zodat ze geschikt zijn voor verschillende slaapvoorkeuren. Creëer de luxe van een hotel, gewoon heerlijk bij jou thuis.

  Naammatras suite 201
  Artikelnummer10310461
  Afmetingen(bxl) 90x200 cm | Matrasdikte ca. 21 cm.
  MateriaalStof
  Collectie/Serie-
  UitvoeringenPocketvering matras met 7 comfort zones, afgedekt met 3 cm koudschuim HR 60. Uitgevoerd in medium slaapcomfort.