lattenbodem cs milan

CS Milan Lattenbodem vast 28 lats

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd ca. 7 weken

   
Vanaf: € 109,-

Leverbaar op bestelling

  Lattenbodem CS Milan vlak

  Een kwalitatief goede lattenbodem is onmisbaar voor een goede nachtrust. Een goede lattenbodem zorgt voor een optimale ventilatie en ondersteuning van je matras. Op deze manier verleng je je levensduur van je matras en word je weer fris en energiek wakker.

  Comfort Suite heeft een ruim aanbod aan lattenbodems, dus je vindt bij ons zeker wat je zoekt.

  De vlakke lattenbodem CS Milan uit onze Comfort Suite collectie is gemaakt van blank gelakt beukenhout en heeft 28 latten met rubberen kappen in de kleur antraciet. Tevens is de lattenbodem voorzien van een middenlint.

  In het midden van de lattenbodem CS Milan zitten ook schuivers zodat je zelf naar jouw wens deze kunt instellen. Daarnaast zitten er 5 comfortzones in deze bodem verwerkt voor extra comfort.

  • Ook leverbaar als handverstelbare of elektrisch verstelbare lattenbodem
  • Leverbaar in diverse maten
  • Geschikt voor ieder matras

  De lattenbodem is verkrijgbaar in de volgende breedte maten 70/ 80/ 90/ 100/ 120 / 140 cm en in de lengte maten 200/ 210 en 220 cm. Deze vaste bodem is geschikt voor een maximaal gewicht van 100 kg. Bijpassende verstelbare ondersteunpoten zijn ook bij Comfort Suite te verkrijgen. Onze slaapspecialisten geven je graag advies. Denk hierbij aan de juist combinatie van matras en lattenbodem. Welke dat is is mede afhankelijk van je lichaamsbouw, je slaaphouding maar ook je persoonlijke voorkeuren.

  Onze matrassen zijn ook leverbaar in diverse materialen en houden rekening met de diverse slaapgewoontes en slaapvoorkeuren die er zijn. Mensen zijn tenslotte niet allemaal hetzelfde. De matrassen zijn gemaakt van verschillende materialen zoals latex en traagschuim. Van te voren moet je je zelf een paar vragen stellen zoals heb ik het koud 's nacht? Of zweet ik snel? Slaap ik graag op mijn zij of heb ik last van nekklachten. Onze verkopers kunnen je helpen met het kiezen van een matras die bij je past.

  Naamlattenbodem cs milan
  Artikelnummer10280452
  Afmetingen

  Maatmogelijkheden

  • Breedte: 70/80/90/100/120/140 cm
  • Lengte: 200/210/220 cm

  MateriaalNee
  Collectie/Serie-
  UitvoeringenUitvoering: Vlak Hoofdeind: n.v.t. Voeteneind: n.v.t. Verstelbare ondersteunpoten moeten bij elke lattenbodem apart besteld worden. Maximaal gewicht 100 kg.
  verstelbaarnee niet verstelbaar