lattenbodem cs madrid

CS Madrid Lattenbodem vlak 42-lats

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd ca. 7 weken

   
Vanaf: € 159,-

Leverbaar op bestelling

  Lattenbodem CS Madrid vlak

  Een lattenbodem is een belangrijk onderdeel van je bed. Ze dragen je gewicht maar bieden daarnaast ook ondersteuning aan je matras.

  Deze vlakke lattenbodem CS Madrid uit de Comfort Suite collectie is gemaakt van blank gelakt beukenhout en heeft 42 latten met rubberen antraciet kleurige kappen met een middenlint. Het aantal latten bepaald mede de kwaliteit. Over het algemeen kan gesteld worden dan een 42 lats lattenbodem meer comfort biedt dan een 28 lats lattenbodem. Het middelste gedeelte van deze lattenbodem kan door diverse schuivers naar jouw wens ingesteld worden zodat dit past bij jouw slaapwensen. De 5 comfortzones in deze CS Madrid lattenbodem geven een extra comfort.

  • Ook leverbaar als handverstelbare of elektrisch verstelbare lattenbodem
  • Leverbaar in diverse maten
  • Geschikt voor ieder matras

  De lattenbodem is leverbaar in de volgende breedte maten 70/ 80/ 90/ 100/ 120 / 140 cm en in de lengte maten 200/ 210 en 210 cm. Daarnaast is deze bodem geschikt voor een maximaal gewicht van 120 kg. Verstelbare ondersteunpoten zijn ook bij Comfort Suite te verkrijgen. We geven je graag advies.

  Voor een combinatie van een juiste lattenbodem met de juiste matras kan je ook terecht bij Comfort Suite. Welke combinatie dat is, is afhankelijk van je slaaphouding, je lichaamsbouw maar ook jouw persoonlijke voorkeuren.

  Comfort Suite heeft diverse matrassen in het assortiment. Deze zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten maar ook voorzien van verschillende materialen. Slapen is erg persoonlijk. Ons deskundig personeel helpt je graag met het maken van de juiste keuzes. Kom gerust eens proefliggen.

  Naast een uitgebreide collectie lattenbodems en matrassen kan je bij ons ook terecht voor complete boxsprings in diverse stijlen en afmetingen. Er is volop keuze uit diverse stoffen, kleuren en pootmogelijkheden. Stel zelf je ideale boxspring samen met onze Room collectie.

  Naamlattenbodem cs madrid
  Artikelnummer10280455
  AfmetingenBreedte: 70/80/90/100/120/140 cm Lengte: 200/210/220 cm
  MateriaalNee
  Collectie/Serie-
  UitvoeringenUitvoering: Vlak Hoofdeind: N.v.t. Voeteneind:N.v.t. Verstelbare ondersteunpoten moeten bij elke lattenbodem apart besteld worden. Maximaal gewicht 120 kg.
  Type(s)Eenpersoons, vast