lattenbodem cs berlin

Elektrisch, uitgevoerd met 28 blank gelakte beukenhouten latten. (bxl) 090x200 cm

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd ca. 7 weken

   
Voor: € 379,-

Leverbaar op bestelling

  Lattenbodem CS Berlin

  Een lattenbodem is een belangrijk onderdeel van je bed. Lattenbodems dragen nu eenmaal niet alleen jouw gewicht maar ook van het matras. Zonder een goede lattenbodem ervaar je geen goede nachtrust. Het aantal latten van een lattenbodem bepaalt de kwaliteit en dus ook de ondersteuning.

  Deze elektrisch verstelbare lattenbodem CS Berlin heeft 28 beukenhouten latten die allemaal voorzien zijn van rubberen kappen in de kleur antraciet. De bodem uit de Comfort Suite collectie is voorzien van 5 comfortzones en een middenlint. Met handige schuivers kan je zelf ook de ondersteuning aanpassen op bepaalde plaatsen.

  • Goed voor ieder matras
  • Leverbaar in vele afmetingen
  • Ook leverbaar als vlakke en handverstelbare lattenbodem

  Deze CS Berlin elektrisch verstelbare lattenbodem zorgt ervoor dat je met een klik op de afstandsbediening het hoofd- en voeteneinde kunt verstellen. Als je nog even televisie wilt kijken in bed of een boek wilt lezen is dit ideaal.

  De volgende breedte maten zijn leverbaar voor de CS Berlin 70/ 80/ 90/ 100/ 120 / 140 cm en de lengte maten zijn 200/ 210 en 220 cm. Deze CS Berlin lattenbodem is geschikt voor een maximaal gewicht van 100 kg. Bijpassende ondersteunpoten zijn voor deze bodem ook bij Comfort Suite te bestellen.

  De combinatie matras en lattenbodem is erg belangrijk. Je wilt tenslotte toch een heerlijke nachtrust. Onze deskundige verkopers helpen je graag met het maken van deze combinatie. Onze comfortabele matrassen zijn ook leverbaar in vele afmetingen en opgebouwd uit verschillende materialen. Elk mens is uniek. Van te voren moet je je dan ook afvragen wat bijvoorbeeld je favoriete slaaphouding is, of je het snel warm hebt 's nachts en bijvoorbeeld of je nekklachten hebt. Hier kunnen we dan rekening mee houden zodat we het juiste matras voor je uit kunnen zoeken. Kom gerust eens proefliggen dan ervaar je het zelf!

  Naamlattenbodem cs berlin
  Artikelnummer10269416
  Afmetingen(bxl) 090x200 cm
  MateriaalNee
  Collectie/Serie-
  UitvoeringenElektrisch, uitgevoerd met 28 blank gelakte beukenhouten latten.