boxspring room 536

Bestaande uit een hoofdbord, 2x vlakke boxspring, 2x 1 persoons pocketveringmatras superior, 1x 2 persoons topper latex superior en zilverkleurige vierkante houten poten. Uitgevoerd in stofgroep 1 stof board kleur 65-grey. (bxl) 180x200 cm

VoorraadstatusNiet voorradig

Levertijd ca. 9 weken

   
Voor: € 2.189,-

Momenteel niet voorradig

  Boxspring Room 536, stel zelf samen!

  Met ons boxspringconcept is het mogelijk om de boxspring van je dromen helemaal zelf samen te stellen, naar je eigen smaak en slaapvoorkeur. Zo creëer je een uniek bed waar er geen tweede van is. Geniet van de luxe van een hotel, gewoon bij jou thuis.

  Stel deze boxspring 536 geheel naar eigen smaak samen. Kies je eigen comfort uit diverse matrassen en toppers.

  • Verkrijgbaar in vele maten
  • Er zijn 3 type matrassen en toppers mogelijk
  • Keuze uit ons Comfort Suite stofcollectie

  Deze boxspring heeft een hoofbord met horizontale banen waardoor het hoofdbord een eigen karakter krijgt.

  Je hebt keuze uit een vlakke boxspring of een elektrisch verstelbare boxspring. Gun je zelf wat luxe door het kiezen voor een verstelbaar bed. Zet je boxspring makkelijk in de gewenste stand, dit is mogelijk door een afstandsbediening met snoer of zonder snoer.

  Welk matras je kiest is afhankelijk van je lichaamsbouw en je persoonlijke slaapvoorkeuren. Vooraf kan je jezelf een aantal vragen stellen zoals; heb ik last van nekklachten? Heb ik het 's nachts snel warm? Hier kan je dan rekening mee houden met de keuze van je matras en topper.

  Standaard is deze boxspring Room 536 voorzien van het Comfort matras. Dit pocketvering matras heeft 7 comfortzones, een afdeklaag van comfortschuim en 280 veren per m². Daarnaast kan je nog kiezen uit een matras Deluxe, deze heeft 320 veren per m² en het Superieur matras voorzien van 500 veren per m². Bij elk matras heb je de keuze voor een medium hardheid of een firm hardheid. In het algemeen kan gesteld worden, hoe meer veren hoe beter de ondersteuning.

  Bij de toppers kan je ook kiezen uit drie comforts. Standaard is de boxspring voorzien van een topper Comfort gemaakt van hoogwaardig koudschuim. Tevens kan je kiezen voor een topper van traagschuim, de Deluxe topper, of voor een topper gemaakt van latex, de Superieur topper.

  Deze boxspring uit de Comfort Suite collectie is leverbaar in de lengte maten 200/210 en 220 cm en in de breedte maten 140/ 160 en 180cm. Je ontvangt 1 groot matras als je kiest voor een matras met een breedte maat van 140 cm. Kies je voor een andere maat dan krijg je twee matrassen.

  Als laatste stap kan je kiezen uit de diverse pootmogelijkheden en een van de vele kleuren uit ons Comfort Suite stoffencollectie.

  Naamboxspring room 536
  Artikelnummer10279137
  Afmetingen(bxl) 180x200 cm
  MateriaalStof
  Collectie/Serie-
  UitvoeringenBestaande uit een hoofdbord, 2x vlakke boxspring, 2x 1 persoons pocketveringmatras superior, 1x 2 persoons topper latex superior en zilverkleurige vierkante houten poten. Uitgevoerd in stofgroep 1 stof board kleur 65-grey.