Meer afbeeldingen

boxspring room 404

Bestaande uit een hoofdbord, 2x elektrisch verstelbare boxspring, 2x 1 persoons matras de luxe, 1x 2 persoons topper HR comfort, voetbord met tv-lift en ronde RVS poten. Uitgevoerd in stofgroep 2 stof ranch kleur 156-hunter. (bxl) 180x200 cm

VoorraadstatusNiet voorradig

Levertijd ca. 7 weken

   
Voor: € 3.528,-

Momenteel niet voorradig

  Boxspring Room 404, mooi design en comfort komen samen!

  Wij hebben een passie voor slapen. We hebben oog voor detail, houden van mooi design en bieden je comfort en luxe voor een betaalbare prijs. Geniet van de luxe van een hotel, maar dan gewoon bij jouw thuis.

  Deze boxspring Room 404 kan je zelf samen stellen. Op deze manier bepaal je zelf je ideale boxspring.

  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen
  • Kies uit een van de drie soorten matrassen en toppers
  • Vele trendy kleuren mogelijk

  Deze boxspring uit de Comfort Suite collectie heeft een mooi recht hoofdbord met een omranding waardoor de boxspring mooi eigen gezicht krijgt.

  U kunt kiezen voor een vaste boxspring maar ook voor een elektrisch verstelbare boxspring. Zet je boxspring makkelijk in de gewenste stand zodat je rechtop heerlijk een boek kan lezen of bijvoorbeeld televisie kan kijken.

  Voor het comfort van deze boxspring bieden we je een paar keuzemogelijkheden. De matrassen zijn er in drie typen. Standaard is dit het Comfort matras. Een pocketvering matras met 7 comfortzones, een afdeklaag van comfortschuim en 280 veren per m². Het verschil met de andere twee matrassen is het aantal veren. Matras Deluxe heeft 320 veren per m² en het Superieur matras heeft 500 veren per m². Hoe meer veren hoe meer ondersteuning. Verder kan je bij elk matras kiezen uit een medium hardheid van het matras of een firm hardheid. Dit is mede afhankelijk van je lichaamsgewicht en je voorkeuren.

  De toppers zijn er ook in drie typen. Standaard is de boxspring voorzien van een topper met koudschuim, namelijk de Comfort topper. Daarnaast kan je kiezen voor een topper van traagschuim, Deluxe topper of een topper van latex, onze Superieur topper. Kom gerust eens proefliggen.

  De boxspring Room 404 is verkrijgbaar in de lengte maten 200/210 en 220 cm en in de breedte maten 140/ 160 en 180cm. Je krijgt 1 groot matras als je kiest voor een matras met een breedte maat van 140cm, anders zijn het twee matrassen.

  Kies tot slot uit een van de pootmogelijkheden, wel of geen voetbord en uit een van de vele kleuren uit onze Comfort Suite stofcollectie. In een paar stappen stel je zelf je eigen boxspring samen!

  Naamboxspring room 404
  Artikelnummer10279133
  Afmetingen(bxl) 180x200 cm
  MateriaalStof
  Collectie/Serie-
  UitvoeringenBestaande uit een hoofdbord, 2x elektrisch verstelbare boxspring, 2x 1 persoons matras de luxe, 1x 2 persoons topper HR comfort, voetbord met tv-lift en ronde RVS poten. Uitgevoerd in stofgroep 2 stof ranch kleur 156-hunter.