boxspring room 389

Bestaande uit een hoofdbord, 2x vlakke boxspring, 2x 1 persoons pocketveringmatras de luxe, 1x 2 persoons topper traagschuim de luxe en ronde houten poten. Uitgevoerd in stofgroep 1 stof luca kleur 47-blue. (bxl) 180x200 cm

VoorraadstatusNiet voorradig

Levertijd ca. 7 weken

   
Voor: € 1.969,-

Momenteel niet voorradig

  Boxspring Room 389, goed voor een heerlijke nachtrust!

  Stap uitgerust je bed uit! Elke dag weer. Ervaar het 5-sterren gevoel die deze boxspring je geeft en waarbij je helemaal in de watten wordt gelegd en zal slapen als een roos.

  Met de boxspring collectie van Comfort Suite bepaal je zelf je ideale boxspring. Met diverse opties maak we dit mogelijk zodat je elke dag je dag weer uitgerust kunt beginnen.

  • Verkrijgbaar in vele maten
  • Kies uit een van de drie type matrassen en toppers
  • Keuze uit een van de vele trendy kleuren

  Het trendy hoofbord heeft een prachtig uiterlijk en geeft de boxspring een geheel eigen look. De boxspring Room 389 is zowel leverbaar als vlakke boxspring of als elektrisch verstelbare boxspring. Wanneer je kiest voor een verstelbaar bed dan heb je het voordeel dat je ook comfortabel rechtop kunt zitten om bijvoorbeeld televisie vanuit bed te kunnen kijken of makkelijk een boek kunt lezen.

  In deze collectie heb je 3 soorten matrassen. Alle drie zijn dit pocketvering matrassen met 7 comfortzones en een afdeklaag van comfortabel comfortschuim. Echter het standaard Comfort matras heeft 280 veren per m². De Deluxe matras is voorzien 320 veren per m² en het Superieur matras heeft 500 veren per m². Algemeen kan je stelle hoe meer veren hoe meer ondersteuning. Tevens is er de keuze bij deze 3 matrassen in een medium en in een firm slaapcomfort. Dit is mede afhankelijk van jouw lichaamsgewicht.

  Slapen is heel persoonlijk dus bij ons kan je ook kiezen uit diverse comfortabele toppers. Zo creëer je een uniek bed, waar geen tweede van is. Er zijn drie soorten toppers, namelijk de Comfort topper. Dit is onze standaard topper en voorzien van koudschuim. Ons Deluxe topper bestaat uit traagschuim en de Superieur topper uit latex. Als deze materialen hebben hun unieke eigenschappen.

  De boxspring Room 389 is leverbaar in de lengte maten 200/210 en 220 cm en in de breedte maten 140/ 160 en 180cm. Wanneer je kiest voor een boxspring in de maat 140 x 200/210 of 220 cm, dan wordt deze geleverd met 1 matras. Bij de overige afmetingen zijn dit twee matrassen.

  Tot slot heb je nog de keuze uit een van de vele kleuren uit de Comfort Suite stofcollectie, uit diverse pootmogelijkheden en twee soorten voetborden. Het is zelfs mogelijk om je voetbord te voorzien van een tv-lift. Geniet van de luxe van een hotel, gewoon bij jou thuis!

  Naamboxspring room 389
  Artikelnummer10279109
  Afmetingen(bxl) 180x200 cm
  MateriaalStof
  Collectie/Serie-
  UitvoeringenBestaande uit een hoofdbord, 2x vlakke boxspring, 2x 1 persoons pocketveringmatras de luxe, 1x 2 persoons topper traagschuim de luxe en ronde houten poten. Uitgevoerd in stofgroep 1 stof luca kleur 47-blue.