Meer afbeeldingen

boxspring room 651

Bestaande uit een hoofdbord, 2x elektrisch verstelbare boxspring, 2x 1 persoons matras superior, 1x 2 persoons topper latex superior, 1x draadloze bediening met bluetooth en champagne nikkel poten. Uitgevoerd in stofgroep 2 stof relax kleur 67-antraciet. (bxl) 180x200 cm

VoorraadstatusNiet voorradig

Levertijd ca. 7 weken

   
Voor: € 3.269,-

Momenteel niet voorradig

  Boxspring Room 651, de boxspring van je dromen!

  Maak het mogelijk met een van onze boxsprings uit de Comfort Suite collectie. Droom heerlijk weg in een van deze modellen. Word ontspannen wakker en begin de dag met volop energie!

  Ons boxspringconcept is zo ontwikkeld dat je zelf je boxspring van je dromen kunt samenstellen. Door het doorlopen van diverse stappen doe je dat heel eenvoudig.

  • Verkrijgbaar in diverse maten
  • 3 soorten matrassen en toppers zijn verkrijgbaar
  • Keuze uit een van de vele kleuren uit ons stofconcept

  Door het robuuste hoofdbord krijgt deze boxspring 651 een eigen look. De boxspring is standaard voorzien van twee vlakke boxsprings. Voor extra luxe kan je deze uitbreiden met elektrisch verstelbare boxsprings. Zet je bed eenvoudig in de gewenste stand.

  In ons concept heb je keuze uit drie matrassen. Alle drie de matrassen zijn pocketvering matrassen met 7 comfortzones en een afdeklaag van comfortabel comfortschuim. Standaard is dit Comfort matras voorzien van 280 veren per m². Je kan tevens kiezen uit een matras Deluxe, deze heeft 320 veren per m² en het Superieur matras heeft van 500 veren per m². Kies tot slot voor een matras met medium of firm slaapcomfort. Dit is mede afhankelijk van je lichaamsgewicht.

  De toppers zijn gemaakt van verschillende materialen met hun unieke eigenschappen. Standaard is deze boxspring voorzien van een topper Comfort gemaakt van hoogwaardig koudschuim. Wil je een ander comfort dan kan je kiezen voor een Deluxe topper gemaakt van traagschuim of voor een Superieur topper gemaakt van latex.

  Deze boxspring Room 651 uit de Comfort Suite collectie is er in de lengte maten 200/210 en 220 cm en in de breedte maten 140/ 160 en 180cm. Als je een matras kiest met een afmetingen 140 cm dan wordt er 1 matras geleverd, bij de andere afmetingen krijg je twee matrassen.

  In de laatste stap maak je een keuze uit de vele pootmogelijkheden, een kleur uit het stofconcept en maak je je boxspring af met een voetbord, al dan niet voorzien van een tv-lift. Genoeg keuze dus! Onze slaapspecialisten helpen je graag!

  Naamboxspring room 651
  Artikelnummer10295507
  Afmetingen(bxl) 180x200 cm
  MateriaalStof
  Collectie/Serie-
  UitvoeringenBestaande uit een hoofdbord, 2x elektrisch verstelbare boxspring, 2x 1 persoons matras superior, 1x 2 persoons topper latex superior, 1x draadloze bediening met bluetooth en champagne nikkel poten. Uitgevoerd in stofgroep 2 stof relax kleur 67-antraciet.