Parijs

14-08-2018 10:00

ibiza

Waan je in de stad van de liefde, met boxspring Room 246. Creëer thuis een romantische sfeer in de slaapkamer en wordt iedere dag ontspannen en uitgerust wakker!

ibiza

Het meest erkende en bezochte symbool van Parijs is de Eiffeltoren. De Franse ingenieur Gustave Eiffel, heeft twee jaar gewerkt aan de oprichting van dit iconische monument voor de Wereldtentoonstelling van 1889. 

Naast de Eiffeltoren wordt het Louvre veel bezocht. Dit is het grootste kunstmuseum ter wereld, met 675.000 vierkante meter aan kunstwerken! Het bekendste kunstwerk is natuurlijk de Mona Lisa, gemaakt door Leonardo da Vinci. 

Een andere toeristische trekpleister is de Notre-Dame. De hoogtepunten van de Notre-Dame zijn de architecturale details aan de buitenkant en het onvergetelijke uitzicht over Parijs, omlijst door stenen waterspuwers, vanaf de top van de zuidelijke toren. 

ibiza

Een leuke manier om de stad van de liefde te ontdekken is door met een fiets door de stad te fietsen. Fietsen wordt in Parijs steeds makkelijker en veiliger. In de afgelopen 10 jaar is er meer dan 400 kilometer fietspad aangelegd door heel Parijs! 

ibiza

Miss Dior, ook wel parfum van de liefde genoemd door de bestanddelen die vooral uit bloemen bestonden, is in 1947 ontstaan in Parijs. In de loop van de jaren zijn er verschillende artiesten geweest die hun visie op de parfum hebben gegeven. Miss Dior werd vooral bekend door de flacon met zilveren strik en omhusel van de pied de poule, een stof die Christian Dior in de jaren vijftig veel gebruikte voor zijn kleding. 

ibiza

In Parijs heb je de keuze uit verschillende soorten hotels, van budget hotels tot hele luxe hotels. Boxspring Room 246 geeft je het gevoel alsof je op vakantie bent in Parijs. Maak van je eigen slaapkamer een hotelkamer en ervaar het vakantiegevoel thuis!