Ibiza

11-07-2018 12:32

boxspring ibiza

Droom in boxspring Room 389 over zon, zee en strand in Ibiza! Ibiza is een Spaans eiland en staat bekend om het uitgaansleven en de hippiecultuur. Maar ook kun je er terecht voor een mooie zonsondergang en ongerepte natuur.

ibiza vakantie

Huur een bootje en vaar over het mooie water, of neem een duik in het diepe. Ook kun je het eiland ontdekken door op Jeep Safari te gaan. Een ander handig vervoersmiddel op het eiland is een scooter. Rijd hiermee naar de hippiemarkt van Punta Arabai. Hier kun je veel accessoires kopen om jezelf Ibiza-proof te maken! Vergeet niet een aantal mooie foto's te maken! 

ibiza

Ibiza heeft vele mooie stranden, zoals Cala Xarraca, een strand in het noorden. Het is hier lekker rustig waardoor je heerlijk kunt genieten van het heldere water. In het zuiden kun je terecht op Cala Vadella, een strand omringd door rotsen. Voor een mooi uitzicht ga je naar Cala d'Hort, met een uitkijk op Es Vedra. Cala Bassa past zeker tussen de beauty's, maar het kan hier wel erg druk zijn. Cala Jondal is gelegen bij de bekende beachclub Tropicana, waar je een heerlijke cocktail kunt drinken! 

cocktail

Ibiza is een heerlijk eiland om te bezoeken. Wil je dit heerlijke luxe vakantiegevoel ook thuis ervaren? Stel dan je eigen Room 389 boxspring samen!