Boxspring kopen?

31-05-2021 14:53

Boxspring kopen?

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Een goede boxspring kan daar een groot onderdeel van uitmaken. Maar wat is een goede boxspring en welke boxspring kies je? Met welke factoren dien je rekening te houden bij het kopen van een boxspring?

De juiste boxspring kiezen is een belangrijke keuze. Een boxspring gaat namelijk langere tijd mee en je maakt er dagelijks gebruik van.

Wat is een boxspring?

Een boxspring wordt vaak in hotels gebruikt en wordt daarom ook wel een hotelbed genoemd. Dit komt doordat een boxspring een luxe uitstraling heeft en vaak een goed comfort. Met de boxsprings van Comfort Suite heb je het gevoel alsof je op vakantie bent en overnacht in een hotel. Daarom zijn er verschillende steden gelinkt aan onze boxsprings. Ga jij voor Stockholm of New York?

Boxspring-combinatie

Wanneer we het over een boxspring hebben, gaat het eigenlijk vaak over een boxspring-combinatie. Een boxspring-combinatie bestaat vaak uit een onderstel, matras, topper en hoofd en/of voetbord. Je kunt de boxspring eventueel nog aanvullen met opties als een hocker en/of tv-lift. Een boxspring is slechts het bedbodem. Oftewel, een boxspring-combinatie is een totaaloplossing voor een heerlijke nachtrust! 

Boxspring samenstellen

Bij het samenstellen van een boxspring kun je kiezen uit een medium en firm matras. Personen met een lager gewicht slapen vaak beter op een zachter matras, personen met een hoger gewicht slapen vaak beter op een wat harder matras. Als het gewicht verschilt tussen jou en je partner, kunnen jullie ervoor kiezen twee losse matrassen te kopen. Een topper zorgt ervoor dat je niet in een gleuf terecht komt wanneer je in het midden van een tweepersoonsbed ligt. De topper zorgt er dus voor dat je op elke plaats in de boxspring-combinatie even comfortabel ligt.

Stoffen en kleuren

De boxsprings van Comfort Suite kun je helemaal naar eigen wens samenstellen! Op deze manier kun je de boxspring afstemmen op je slaapkamer. Je hebt de keuze uit veel verschillende soorten stoffen en kleuren. Op de stoffencollectie pagina kun je een indruk krijgen van de verschillende stoffen en kleuren die mogelijk zijn op de boxspring. 

Comfort 

Het allerbelangrijkste is natuurlijk het comfort van de boxspring. Wat is er fijner dan heerlijk slapen en uitgerust de dag beginnen? Daarom adviseert Comfort Suite te gaan proefliggen in een winkel. Hierdoor kun je duidelijk de verschillen tussen de boxsprings ervaren en kun je samen met een specialist de boxspring uit je dromen samenstellen!