0 producten
€ 0,-

zomer

De zomer is hier! Het zonnetje schijnt en de warmte trekt de slaapkamer in. Hoe zorg je ervoor dat je ondanks de hitte toch een goede nachtrust hebt? Comfort Suite geeft je een aantal tips om goed te kunnen slapen tijdens de warme dagen!

tips om beter te slapen


Een goede nachtrust is erg belangrijk. Een goede boxspring kan daar een groot onderdeel van uitmaken. Maar wat is een goede boxspring en welke boxspring kies je? Met welke factoren dien je rekening te houden bij het kopen van een boxspring?

De juiste boxspring kiezen is een belangrijke keuze. Een boxspring gaat namelijk langere tijd mee en je maakt er dagelijks gebruik van.

tips om beter te slapen

Comfort Suite geeft je een aantal handige tips om beter in slaap te komen!
1. Sport later op de dag
2. Zorg voor veel licht overdag
3. Stop op tijd met computeren
4. Verduister je kamer goed
5. Slaapkamer: raam open, kachel uit
6. Hoe oud is je matras?
7. Ken je slaaphouding
8. Geen telefoon naast je bed
9. Doe oefeningen
10. Geen alcohol
11. Let ook overdag op met cafeïne
12. Neem melk en/of een banaan
13. Pak die stress aan
14. Breng jezelf in de slaapmood
15. Woelen? Ga het bed uit
16. Test slaaptekort met wekker
17. Sta meteen op

wist je dat

Wist je dat...? Comfort Suite heet een aantal leuke slaapweetjes op een rij gezet. Wat weet jij bijvoorbeeld over je dromen? Wat de grootste ergenis in bed is? En hoeveel procent van de Nederlandse bevolking snurkt?

internationale dag van de slaap

Het is vandaag World Sleep Day, oftewel de internationale dag van de slaap. Jaarlijks vindt deze dag plaats op de vrijdag voordat de lente begint. Heb jij vandaag uitgeslapen of ging je wekker vanochtend vroeg af? 
De internationale dag van de slaap is bedoeld om het belang van een goede nachtrust te benadrukken. Voldoende slaap is belangrijk voor je gezondheid!

slaaphouding

Een derde van ons leven brengen wij slapend door. Slapen kun je zien als een dagelijks terugkerende gebeurtenis waarin je lichaam en je geest tot rust komen. Goed slapen bepaalt mede de kwaliteit van leven. Tijdens je slaap wordt glycogeen aangemaakt en hierdoor krijgen de hersenen nieuwe brandstof. Gedurende de wakkere periode raakt deze suikervoorraad op. Daarna moet je weer gaan slapen om de tank weer op te laden. Slapen is dus onmisbaar. Hierdoor is slapen één van eerste levensbehoeften.