0 producten
€ 0,-

New York

18-09-2018 10:00

Stedentrips

ibiza

Het gevoel ervaren alsof je in een wereldstad bent? Dat kan met de luxe boxspring Room 651

Parijs

14-08-2018 10:00

Stedentrips

ibiza

Waan je in de stad van de liefde, met boxspring Room 246. Creëer thuis een romantische sfeer in de slaapkamer en wordt iedere dag ontspannen en uitgerust wakker!

wist je dat

Wist je dat...? Comfort Suite heet een aantal leuke slaapweetjes op een rij gezet. Wat weet jij bijvoorbeeld over je dromen? Wat de grootste ergenis in bed is? En hoeveel procent van de Nederlandse bevolking snurkt?

Ibiza

11-07-2018 12:32

Stedentrips

ibiza

Droom in boxspring Room 389 over zon, zee en strand in Ibiza! Ibiza is een Spaans eiland en staat bekend om het uitgaansleven en de hippiecultuur. Maar ook kun je er terecht voor een mooie zonsondergang en ongerepte natuur.

zomer

De zomer is hier! Het zonnetje schijnt en de warmte trekt de slaapkamer in. Hoe zorg je ervoor dat je ondanks de hitte toch een goede nachtrust hebt? Comfort Suite geeft je een aantal tips om goed te kunnen slapen tijdens de warme dagen!

Stockholm

25-04-2018 11:18

Stedentrips

stockholm

Boxspring Room 110 geeft je het gevoel alsof je in de hoofdstad van Zweden op vakantie bent, in Stockholm. Stockholm wordt ook wel het Venetië van het Noorden genoemd, doordat er vele grote wateren door de stad stromen en de stad bestaat uit veertien eilanden, verbonden door bruggen. Een rondvaart per boot is dus een goede manier om de stad te leren kennen.

slaaphouding

Een derde van ons leven brengen wij slapend door. Slapen kun je zien als een dagelijks terugkerende gebeurtenis waarin je lichaam en je geest tot rust komen. Goed slapen bepaalt mede de kwaliteit van leven. Tijdens je slaap wordt glycogeen aangemaakt en hierdoor krijgen de hersenen nieuwe brandstof. Gedurende de wakkere periode raakt deze suikervoorraad op. Daarna moet je weer gaan slapen om de tank weer op te laden. Slapen is dus onmisbaar. Hierdoor is slapen één van eerste levensbehoeften.

internationale dag van de slaap

Het is vandaag World Sleep Day, oftewel de internationale dag van de slaap. Jaarlijks vindt deze dag plaats op de vrijdag voordat de lente begint. Heb jij vandaag uitgeslapen of ging je wekker vanochtend vroeg af? 
De internationale dag van de slaap is bedoeld om het belang van een goede nachtrust te benadrukken. Voldoende slaap is belangrijk voor je gezondheid!

tips om beter te slapen

Comfort Suite geeft je een aantal handige tips om beter in slaap te komen!
1. Sport later op de dag
2. Zorg voor veel licht overdag
3. Stop op tijd met computeren
4. Verduister je kamer goed
5. Slaapkamer: raam open, kachel uit
6. Hoe oud is je matras?
7. Ken je slaaphouding
8. Geen telefoon naast je bed
9. Doe oefeningen
10. Geen alcohol
11. Let ook overdag op met cafeïne
12. Neem melk en/of een banaan
13. Pak die stress aan
14. Breng jezelf in de slaapmood
15. Woelen? Ga het bed uit
16. Test slaaptekort met wekker
17. Sta meteen op

tips om beter te slapen


Een goede nachtrust is erg belangrijk. Een goede boxspring kan daar een groot onderdeel van uitmaken. Maar wat is een goede boxspring en welke boxspring kies je? Met welke factoren dien je rekening te houden bij het kopen van een boxspring?

De juiste boxspring kiezen is een belangrijke keuze. Een boxspring gaat namelijk langere tijd mee en je maakt er dagelijks gebruik van.