Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

100 dagen slaapgarantie

100 dagen omruilgarantie op onze Comfort Suite matrassen!

Uitgeslapen wakker worden doe je op een matras dat helemaal is afgestemd op jouw lichaam, slaaphouding en comforteisen. Ons assortiment bestaat zowel uit soepele matrassen als uit stevige matrassen. Door te kiezen voor een matras wat past bij jouw wensen, verhoog je je slaapcomfort. Want lekker slapen is natuurlijk heel erg persoonlijk.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze Comfort Suite matrassen. We vinden het belangrijk dat je op je nieuwe matras comfortabel slaapt, en daarmee een goede nachtrust hebt. Daarom bieden wij je 100 dagen de tijd om te bepalen of je helemaal tevreden bent met de door jou gekozen Comfort Suite matras. Als je binnen deze 100 dagen tot de conclusie komt dat de gekozen matras niet de juiste matras is voor jou, mag je deze éénmalig terugbrengen naar de Comfort Suite dealer, en een ander Comfort Suite matras uitzoeken. Neem hiervoor je matras en factuur mee naar de winkel waar je het matras hebt aangeschaft, en kies samen met onze slaap adviseurs een nieuwe matras uit.

Om goed te kunnen ervaren of je het juiste matras hebt gekozen, moet je wel minimaal 30 nachten op het matras hebben geslapen. Dat is logisch omdat het aantal weken duurt voordat je lichaam gewend is aan je nieuwe matras. Als je daarna (tot maximaal 100 dagen) nog niet tevreden bent, mag je binnen deze periode omruilen. Je mag jouw matras éénmaal omruilen en je ruilt altijd om voor een andere matras uit het Comfort Suite matrassenassortiment in een medium (=soepele) of firm (=stevige) uitvoering, maar wel passend binnen de hoes van de aangeschafte matras. Deze omruilgarantie geldt uitsluitend voor éénpersoonsmaten en betreft de kern, de hoes blijft bij jou.

Eventuele transportkosten zijn wel voor eigen rekening. Als je omruilt voor een duurdere uitvoering, betaal je de meerprijs bij. Als je omruilt voor een voordeliger variant, krijg je het verschil terug. Aangezien het een omruilgarantie is, wordt het volledige aankoopbedrag niet geretourneerd. Op deze manier werken we aan jouw optimale slaapwensen en word je weer uitgerust en ontspannen wakker!